HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε το Κέντρο Πληροφοριών του Χιονοδρομικού Κέντρου στην καρδιά της πόλης των Καλαβρύτων!

Το Κέντρο Πληροφοριών του ΧΚΚ στα Καλάβρυτα είναι γεγονός!! Το νέο Info Center του Χιονοδρομικού βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης,...

Το Κέντρο Πληροφοριών του ΧΚΚ στα Καλάβρυτα είναι γεγονός!! Το νέο Info Center του Χιονοδρομικού βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, στη θέση του πρώην Τουριστικού Περιπτέρου.

24/24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν το Live Ski Report από μεγάλη οθόνη και να έχουν άμεση ενημέρωση για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, την πρόσβαση, την πρόγνωση του καιρού, τη θερμοκρασία, το χιόνι κ.α.

Άτομα από την ομάδα του Χιονοδρομικού Κέντρου θα βρίσκονται εκεί κάθε Σάββατο από τις 7:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. (2 ώρες το βράδυ) για να μπορούν να δώσουν πληροφορίες και συμβουλές στους χιονοδρόμους αλλά και ενημερωτικά έντυπα.

Παράλληλα, θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδέονται με free wi-fi internet μέσα και έξω από το Info Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.