HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποιες περιοχές κηρύχθηκαν ακριδόπληκτες

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου κηρύχθηκε ακριδόπληκτο τμήμα της Ενότητας Αχαΐας. Όπ...

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου κηρύχθηκε ακριδόπληκτο τμήμα της Ενότητας Αχαΐας.

Όπως ορίζεται στην απόφαση τα τμήματα αυτά ,ανά Δήμο, είναι τα εξής:

Στο Δήμο Αιγιάλειας όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Αιγείρας. Τα δημοτικά διαμερίσματα Ακράτας, Αγ. Βαρβάρας, Ζαρούχλας, Περιστέρας, Μεσορούγι, Αμπέλου, Βαλιμής, Βούτσιμου, Καλαμιάς, Ποροβίτσας, παραλίας Πλατάνου και Πλατάνου του πρώην Δήμου Ακράτας.

Τα δημοτικά διαμερίσματα Δαφνών, Κουνινάς, Μαυρικίου, Μελισσίων, Πτέρης, Παρασκευής, Σελινούντος και Χατζή του πρώην Δήμου Αιγίου. Τα δημοτικά διαμερίσματα Άνω Διακοπτού, Διακοπτού, Καθολικού, Κερύνειας, Μαμουσιάς και Τράπεζας του πρώην Δήμου Διακοπτού. Τα δημοτικά διαμερίσματα Άλσους, Βερίνου, Γκρέκα, Γρηγόρη, Δημητρόπουλου, Δουκανέϊκων, Κρήνης, Λάκκας, Μάγειρα, Μυρόβρυσης και Τούμπας του πρώην Δήμου Συμπολιτείας.

Όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Καλαβρύτων.

Όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ερυμάνθου.

Τα δημοτικά διαμερίσματα Φλόκα, Χαραυγής, Σανταμερίου και Πορτών του Δήμου Δυμαίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.