HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων

Μεγάλη επιτυχία για το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων που με μεθοδικότητα επεξεργασία και κατάλληλη αξιοποίηση όλων των στοιχείων των υποθέσεων...

Μεγάλη επιτυχία για το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων που με μεθοδικότητα επεξεργασία και κατάλληλη αξιοποίηση όλων των στοιχείων των υποθέσεων ληστειών στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των ληστών.
Η σύλληψη του νεαρού Αλβανού την περασμένη εβδομάδα από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ όπου στην κατοχή του βρέθηκε ένα εννιάρι πιστόλι με σφαίρες ήταν η αρχή του τέλους για την εγκληματική ομάδα. Ο δράστης μάλιστα κατά τη σύλληψη φορούσε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια που είχε καταγραφεί να φοράει από το κλειστό κύκλωμα καμερών που διέθεταν τα τραπεζικά υποκαταστήματα!
Συγκεκριμένα την 25-03-2011 συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός (ο οποίος κατείχε εξοχικές κατοικίες στην περιοχή των Καλαβρύτων και στην Πλατανόβρυση Χαλανδρίτσας), ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μαζί με τους άλλους δύο (2) γνωστούς ημεδαπούς, τέλεσαν τέσσερις (4) ληστείες που είχαν σημειωθεί στην Αγροτική Τράπεζα σε Καλάβρυτα, Ερυμάνθεια και δύο φορές στη Βάρδα.
Συγχαρητήρια στο Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων που το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώνει επιτυχίες κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή
μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.