HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η δυναμική της κοινωνικής δικτύωσης - ΟΙ Γυναίκες της Πάτρας μπορούν ΜΑΖΙ !!

Δεκαεπτά γυναικείοι σύλλογοι της Πάτρας παρουσίασαν το προφίλ και τη δράση τους σε ημερίδα με θέμα « Η δυναμική της κοινωνικής δικτύωσης» πο...

Δεκαεπτά γυναικείοι σύλλογοι της Πάτρας παρουσίασαν το προφίλ και τη δράση τους σε ημερίδα με θέμα « Η δυναμική της κοινωνικής δικτύωσης» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα.
Την εντυπωσιακή εκδήλωση, πρωτοβουλία του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς», υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας εθελοντισμού, ισότητας φύλων, ΜΚΟ και ένταξης μεταναστών, συντόνισε η δημοσιογράφος, τ. βουλευτής Αχαΐας και μέλος του ομίλου Νατάσα Ράγιου- Μεντζελοπούλου.

Η προσέλευση κοινού, κυρίως γυναικείου φύλου ήταν απροσδόκητα μεγάλη, αλλά και το περιεχόμενο των παρουσιάσεων σημαντικό. Ο κάθε σύλλογος έδωσε το στίγμα της δικής του συμβολής στην κοινωνική ζωή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής , με δραστηριότητες που έχουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό, φιλολογικό, επιστημονικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό, αθλητικό, ψυχαγωγικό κλπ. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι παρουσιάσεις συλλόγων που αφορούν θέματα υγείας και προστασίας μητέρας και παιδιού (καρκίνος μαστού, ανύπαντρες μητέρες κλπ), ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο απολογισμός της φιλανθρωπικής δράσης συλλόγων, οι οποίοι εργάζονται αφανώς αλλά με πολύ αγάπη για το συνάνθρωπο και πέραν των ορίων της τοπικής κοινωνίας μας.
Αίτημα όλων, το οποίο η Αντιδήμαρχος κα Κουρή υποσχέθηκε να προωθήσει είναι η ανάπτυξη δικτύου επικοινωνίας και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ όλων των συλλόγων.
Ο Σοροπτιμιστικός Σύλλογος Πάτρας δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την αποτελεσματική οργάνωση της εκδήλωσης αυτής, με πρόεδρο την κα Άννα Σπανού Καλλιάφα, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί και για τους σκοπούς και τη δράση του διεθνούς Σοροπτιμισμού, με την παρουσίαση της κας Ελένη Γκέκα, συντονίστριας ΟΚΑ της Ένωσης.

ΦΩΤΟ
1.Πανελ: Αννα Καλλιάφα-Ήρα Κουρή-Νατάσα Ράγιου-Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη(ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ)-Λ. Κολυπέρα(ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ)-Ελένη Γκέκα
2. Οι πρόεδροι των δεκαεπτά ομίλων και Ν. Ράγιου




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.