HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιάζουν οι αριθμοί στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Έχοντας μπροστά μου τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου εξαμήνου, αισθάνομαι πραγματικά περήφανος που μια τέτοια ανεξάρτητη κίνηση ενημέρω...

Έχοντας μπροστά μου τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου εξαμήνου, αισθάνομαι πραγματικά περήφανος που μια τέτοια ανεξάρτητη κίνηση ενημέρωσης όπως είναι το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έχει μια τόσο δυνατή φωνή. Ξεπεράσαμε από 01/8/2010-10/01/2011 τις 150.000 μοναδικές επισκέψεις και πάνω από 700.000 ανοίγματα σελίδων. Εντυπωσιακός αριθμός αν αναλογιστούμε την πληθυσμιακή μας κατάσταση, πράγμα που σημαίνει οτι αποκτήσαμε φωνή και εκτός τοιχών.
Κείμενα μας αναδημοσιεύονται σε μεγάλα ειδησιογραφικά site και blogs και τα εύσημα που παίρνουμε είναι πολλά, εύσημα για τον τόπο μας που πολλοί δεν γνώριζαν. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ!
Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια είχα υποσχεθεί πως θα είμαστε ελεύθεροι από κάθε είδους κομματικές αγκιστρώσεις, αδέσμευτοι και ανιδιοτελείς, έξω από κυκλώματα και υπόγειες διαβάσεις. Το τηρήσαμε και να είστε σίγουροι πως έτσι θα συνεχίσουμε. Η κεντρική εξουσία και οι θεσμικοί παράγοντες, σε τοπικό αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο δείχνουν πλέον προσοχή σε μας, (πρόσφατα ο ίδιος ο πρωθυπουργός έστειλε ευχετήριο μήνυμα στους αναγνώστες της σελίδας μας)και αυτό είναι σημαντικό με την έννοια της παρουσίας μας, του ελέγχου, της φωνής μας και της προβολής του τόπου μας.
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS είστε όλοι εσείς, εσείς που το αγκαλιάσατε εσείς που γράφετε εσείς που αισθάνεστε περήφανοι με τον τόπο και την ιστορία του.
Ελάτε λοιπόν να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, να ξεδιπλώσουμε την ιστορία μας τη λαογραφία μας, την παράδοσή μας αλλά και την επικαιρότητα και καθημερινότητά μας με μοναδικό "αποκλεισμό" την ιδιοτέλεια και την ανωνυμία. Συγχωρήστε παραλήψεις και τυχόν λάθη, να είστε σίγουροι πως τίποτα από αυτά δεν είναι σκόπιμα.
Αυτός ο τόπος έχει αποδείξει την τεράστια δυναμική του και αυτή πρέπει να τροφοδοτούμε
Σας ευχαριστώ όλους, Καλαβρυτινούς και μη, εντός και εκτός Ελλάδος.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

2 σχόλια

  1. ..αγαπητέ Φίλε Νίκο...όταν ρωτούσα αν γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται το όμορφο Λεχούρι...λίγοι μου απαντούσαν...μετά από τόσο καιρό που το blog "τρέχει" στο διαδίκτυο..ξαναρώτησα!
    Όλοι μου απάντησαν με μια φωνή...είναι στο internet!
    Εύχομαι το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS να μας προσφέρει την ενημέρωση του και να φθάνει όπου υπάρχουν Έλληνες και όχι μόνο.

    Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

    Αλέξης Λεχουρίτης
    http://www.odontotos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ ευχαριστώ φίλε και η βοήθεια σου σημαντικότατη να είσαι καλά και συ και ο http://www.odontotos.com.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.