HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το βαπόρι απ την Περσία στην ...Χαλανδρίτσα

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, συνέλαβαν χθες (10/01/2011) περίπου στις 14.00 στα Κριθαράκια Αχαΐας, τρεις Έλληνες ...

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, συνέλαβαν χθες (10/01/2011) περίπου στις 14.00 στα Κριθαράκια Αχαΐας, τρεις Έλληνες -μία γυναίκα 51 ετών και δύο άνδρες 55 ετών- για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών τους, σύμφωνα με τις οποίες ζευγάρι ημεδαπών διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα μετά από διακριτική επιτήρηση της οικίας του ζεύγους, στην προαναφερόμενη περιοχή, συνελήφθη Έλληνας ο οποίος είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα 7 γραμμάρια ηρωίνης. Ση συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο εν λόγω σπίτι, σε έναν στάβλο που υπήρχε στην αυλή, αλλά και σωματική έρευνα στους κατόχους του σπιτιού, και ανακαλύφθηκαν
- Στην κατοχή του δεύτερου άνδρα και της γυναίκας 307 γρ. ηρωίνης, 973 γρ. κάνναβης και 24, 5 γρ. κοκαΐνης
- Μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας
- Συνολικό Χρηματικό ποσό 5.855 €, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
- 2 κινητά τηλέφωνα, ως μέσα εμπορίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και
- 2 κυνηγετικά όπλα άνευ αδείας κατοχής.
H κάνναβης ήταν θαμμένη κάτω από το χώμα μέσα στο στάβλο, και οι άνδρες της Αστυνομίας τα εντόπισαν με τη βοήθεια του Αστυνομικού Σκύλου. Μάλιστα, στο σημείο υπήρχαν αρκετές σκαμμένες περιοχές, γεγονός που υποδεικνύει πως χρησιμοποιούσαν το μέρος για κρυψώνα και στις προηγούμενες "αγοραπωλησίες" τους. Τα υπόλοιπα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.
Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες, πουλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τρία χρόνια. Ο αγοραστής πήγαινε στο σπίτι τους, πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην αυλή του σπιτιού, έπαιρνε την ποσότητα που επιθυμούσε από τον άνδρα, και στη συνέχεια πλήρωνε στην γυναίκα και έφευγε σαν "κύριος".
Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Α. Ανδρικόπουλος, χαρακτήρισε την επιχείρηση "μεγάλη επιτυχία", καθώς όπως είπε "μπορεί η ποσότητα να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν διοχετεύονταν στην τοπική αγορά".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας που συνελήφθη, από το ζευγάρι των εμπόρων, διατηρούσε καφενείο στην Πάτρα, το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία δεν είχε κάποια σχέση με την "παράπλευρη δραστηριότητά" του.
Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος του  δικογραφία παραπεμφθήκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Πατρών.
                                                                                από http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.