HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση του βιβλίου: “ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ-ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ”

Υπό την Αιγίδα της 6ης Υγειονομικής Περιφερείας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.01.2...

Υπό την Αιγίδα της 6ης Υγειονομικής Περιφερείας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.01.2011 η παρουσίαση της νέας εκδόσεως της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ – ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγιαλείας.
Σκοπός της εκδόσεως είναι να παρουσιάσει όλες τις μορφές και προσωπικότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας που παράλληλα με την αφιέρωσή τους στο Θεό ασχολήθηκαν με την επιστήμη της ιατρικής από την αρχαία Εκκλησία έως σήμερα. Για την δημιουργία του βιβλίου εργάστηκε μια πλειάδα επιστημόνων συγγραφέων του ιατρικού χώρου, κινούμενοι από τη βασική ιδέα του Δρ. κ. Νικολάου Ραζή, Διευθυντού Κέντρου Υγείας Κλειτορίας και για πολλά χρόνια συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και μέλους του Δ.Σ. του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος. Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι οι: Νικόλαος Ραζής, Α. Αρβανίτης, Μ. Καλοειδάς, Γ. Ζάρλας, Κ. Καρακασώνη, Μ. Χρονοπούλου, Ανδρέας Χασιώτης, Αρχιμ. Δανιήλ Σάπικας, Χρ. Νικολοπούλου, Ελένη Τριαντοπούλου, Απόστολος Πάσχος, Οδυσσέας Ανδρικόπουλος και Γεωργία Χαρδαβέλλα.
Πηγή:  www.filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.