HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Χουλιάρας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, οι δημαιρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων α...

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, οι δημαιρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων από τις οποίες προέκυψε το Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
Συγκεκριμένα, στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Χουλιάρας Γ. Δημήτριος, στη θέση του Αντιπροέδρου ο δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση Καρράς Δ. Βασίλειος και στη θέση του γραμματέα ο δημοτικός σύμβουλος επίσης από την αντιπολίτευση Ασημακόπουλος Γ. Κωνσταντίνος.
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι προτεινόμενοι από την πλειοψηφία κ.κ. Ασημακόπουλος Σ. Κώστας, Θεοδωρακόπουλος Χ. Φώτιος, Μαγκαφάς Μ. Νικόλαος & Σοκορέλης Α. Σπύρος και οι προτεινόμενοι από την αντιπολίτευση κ.κ. Παπαδάτος Ν. Χρήστος & Καούρης Χ. Σπύρος.
Μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι, προτεινόμενοι από την πλειοψηφία, κ.κ. Αναστασοπούλου – Πεντζιά Α. Ανδριάνα, Παπαγεωργίου Ε. Φάνης, Τακτικός Σ. Βασίλειος, Φλογεράς Γ. Ευθύμιος και οι προτεινόμενοι από την αντιπολίτευση κ.κ. Βασιλόπουλος Ι. Λεωνίδας & Δουκλιάς Γ. Σωτήριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.