HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άστραψε η φουστανέλα στα Καλάβρυτα

Πλημμύρισε κόσμο η κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ., για να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό γύρισμα, αφ...

Πλημμύρισε κόσμο η κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ., για να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό γύρισμα, αφιέρωμα για τα Καλάβρυτα, του τηλεοπτικού σταθμού Super B, στα αξιοθέατα και τις ομορφιές της περιοχής.
Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου που για άλλη μια φορά παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό θέαμα συνδυασμού παράδοσης και λεβεντιάς και μέσα από τι φουστανέλα και το τσάμικο, ξύπνησαν μνήμες και γύρισαν τα βλέμματα μας, σε περασμένους και ένδοξους χρόνους.
Στο τέλος του χορευτικού προγράμματος παρέσυραν όλους στο χορό με τσάμικα και καλαματιανά μετατρέποντας την πλατεία σε μια ατελείωτη πίστα.
Παρών στην εκδήλωση ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων Π.Γ. Μπίρμπας, ο βουλευτής Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Αθανάσιος Φραντζής και εκατοντάδες Καλαβρυτινοί και επισκέπτες.
Την επιμέλεια και την Προετοιμασία της εκπομπής είχε η κ. Στεριοπούλου Ελευθερία
Η εκπομπή θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός της εβδομάδας, οπού μαζί με τις εκδηλώσεις θα προβληθούν το χιονοδρομικό Κέντρο, ο οδοντωτός και αλλά αξιοθέατα της περιοχής.

φωτογραφίες από Φώτη Παπαθεοδώρου







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.