HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μαραθώνιος κ΄ Μαραθώνας" στα βιβλία του 2010 από τον Αιγιώτη Ηρ. Αθανασόπουλο.

Σπουδαία διάκριση κατέκτησε το βιβλίο "Μαραθώνιος και Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή στην κλασσική διαδρομή" του δημοσιογράφου Ηρακλ...

Σπουδαία διάκριση κατέκτησε το βιβλίο "Μαραθώνιος και Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή στην κλασσική διαδρομή" του δημοσιογράφου Ηρακλή Αθανασόπουλου που κατάγεται από το Αίγιο. Επελέγη από το Skai FM ως ένα από τα βιβλία της χρονιάς του 2010! Παρουσιάστηκε ως τέτοιο στην ειδική εκπομπή "Οι συγγραφείς αποκαλύπτονται ..." το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2011 με τον Αρη Πορτοσάλτε στο μικρόφωνο και το Θανάση Καραγιάννη στην υποστήριξη.
Ηταν μία δίωρη εκπομπή. Η παρουσίαση των βιβλίων της χρονιάς που πέρασε συνδυάστηκε με σύντομες συνεντεύξεις των συγγραφέων τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Skai ξεχώρισε ως βιβλία της χρονιάς "Στη Β' παρουσία ας μας βάλουν απουσία " του Χρήστου Χωμενίδη, "Διαλογισμοί για τη γλώσσα" του Γιώργου Μπαμπινιώτη, "Επί σκηνής χωρίς πρόβα" του Δημήτρη Μπουραντά, "Πατρίδα των καιρών" ποιητική συλλογή του Γιώργου Δουατζή, "Μικρό ερμηνευτικό λεξικό της ξύλινης γλώσσας" του Αριστείδη Ρωμανού, κ.α.
Το βιβλίο "Μαραθώνιος & Μαραθώνας" εκδόθηκε με αφορμή τον επετειακό μαραθώνιο του 2010. Απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους και τους δρομείς! Εκτέθηκε στην έκθεση του κλασσικού μαραθωνίου και κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για το πληρέστερο βιβλίο των μαραθωνίων στην κλασσική διαδρομή! Στις 312 σελίδες του παρουσιάζονται: όλοι οι αγώνες από το 1896, στο σύνολό τους πάνω από 130, με περιγραφή και ακριβή αποτελέσματα... Η διαδρομή λεπτομερώς χιλιόμετρο το χιλιόμετρο με χάρτες, φωτογραφίες, υψομετρικά γραφήματα... Πορτραίτα μαραθωνοδρόμων... Διάφορες ιστορίες ηρωϊκές, περίεργες ή δραματικές που συνδέθηκαν με τους αγώνες ... Η γέννηση του μαραθωνίου ... Ο ακριβέστερος ως τώρα πίνακας με όλους τους πανελληνιονίκες ... Αναδεικνύεται η Πάτρα ως "η πόλη των μαραθωνοδρόμων" κλπ.
Αυτό το βιβλίο θα έχουν την ευκαρία οι φίλαθλοι και οι δρομείς της Αχαΐας να γνωρίσουν και να προμηθευτούν στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ κατά την προγραμματσμένη παρουσίαση του στις 24 Ιανουαρίου στην Πάτρα (αίθουσα διαλέξεων του μεγάρου Λόγου και Τέχνης).
από την εφημερίδα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ*
*Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) την εφημερίδα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ", πρώτοι απ'όλους, στο e-mail σας, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της στο Αίγιο. Το κόστος είναι μόλις 40€ το χρόνο ΤΗΛ:26910.62000

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.