HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα κάνει στάση στην Πάτρα!

Το νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα, "Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ PARIS DAKAR"  αλλά πρώτα θα κάνει μια στάση στην Πάτρα ! "Ο...

Το νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα, "Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ PARIS DAKAR"  αλλά πρώτα θα κάνει μια στάση στην Πάτρα !
"Ο ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ PARIS DAKAR" είναι ένα νέο βιβλίο του Πασχάλη Τσαρούχα και αποτελεί το πρώτο από μια σειρά βιβλίων που σκοπό έχουν το χτίσιμο και την ενθάρρυνση της συνείδησης μικρών και μεγάλων στον ευαίσθητο και γοητευτικό τομέα του ασφαλούς δικυκλισμού! Η ιστορία πραγματεύεται την περιπέτεια ενός επτάχρονου που αποφασίζει να τρέξει στο Paris Dakar... ..με μηχανικό τον πατέρα του.

Σ' αυτόν τον καινούργιο κόσμο μπαίνει ο μικρός αναγνώστης, και γνωρίζει από κοντά την άδολη αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τον αγώνα και την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, τις δυσκολίες και τους κινδύνους, την απογοήτευση για την αποτυχία ή την αβάσταχτη χαρά για την επιτυχία. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι... όπως ακριβώς και στη ζωή!

Τη Δευτέρα λοιπόν 20/12 στις 8μ.μ,ο Πασχάλης Τσαρούχας μας παρουσιάζει τον δημοφιλή ήρωα του βιβλίου του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 2Δ.
Σε μια ξεχωριστή, ζεστή βραδιά για μικρά και μεγάλα παιδιά , στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ(Αγ. Ανδρέου 16), ο αγαπημένος ηθοποιός - συγγραφέας μας συστήνει τον επτάχρονο φίλο του που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο του βιβλίο “Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο PARIS DAKAR”.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΥΕΔΡΟ, με την ευγενική υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας –Τμήμα Τροχαίας Πατρών και την ολόθερμη και δυναμική συμμετοχή της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσικλέτας
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.