HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αυξημένη η κίνηση στα Καλάβρυτα

Χιόνι μπορεί να μην έχει το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων αυτό όμως δεν εμποδίζει τους πολλούς επισκέπτες της όμορφης πόλης να χαρούν την καθα...

Χιόνι μπορεί να μην έχει το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων αυτό όμως δεν εμποδίζει τους πολλούς επισκέπτες της όμορφης πόλης να χαρούν την καθαρή ατμόσφαιρα, την ηρεμία του τοπίου, το καλό φαγητό και το κρασί και τις άλλες ομορφιές της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων, αλλά και τα ξεχωριστά Σπήλαια των Καστριών Λιμνών και τα περνούν πολύ καλά , όπως δηλώνουν στους καταστηματάρχες και τους άλλους επιχειρηματίες, κατά τις τελευταίες μέρες, με την τουριστική κίνηση να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.
Τα Καλάβρυτα έχουν αναδειχθεί σε ένα από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για τους κατοίκους της Νοτίου Ελλάδος , και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι κλεισμένα τα περισσότερα δωμάτια στα ξενοδοχεία και ξενώνες όχι μόνον μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων αλλά και σε όλη την περιοχή. Το αδιαχώρητο παρατηρείται στον πεζόδρομο, τα καφέ και τους χώρους διασκέδασης της πόλης από νωρίς το πρώι ως αργά το βράδυ.
Αυξημένη είναι η κίνηση στα καταστήματα των Καλαβρύτων αυτές τις γιορτινές μέρες, ιδιαίτερα εκείνα που πωλούν ντόπια τυροκομικά προϊόντα , που είναι φημισμένα πανελληνίως, γλυκίσματα, αλευρομαγειρέμματα (τραχανά, τουτουμάκια, λαζάνια, ), καρύδια, τσάι του βουνού, ρίγανη, αλλά και κρέατα της περιοχής .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.