HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στήριξη σε Κατσιφάρα-Κατσικόπουλο και εξαγγελίες από το Γ.Παπανδρέου

"Είμαστε δίπλα στον Απόστολο Κατσιφάρα και τον Δημήτρη Κατσικόπουλο. Τους στηρίζουμε στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη της περιοχ...

"Είμαστε δίπλα στον Απόστολο Κατσιφάρα και τον Δημήτρη Κατσικόπουλο. Τους στηρίζουμε στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη της περιοχής. Θα είμαστε δίπλα τους" τόνισε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στην σημερινή προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε και για το στοίχημα αυτών των  εκλογών και για τις πρόωρες εκλογές, στέλνοντας μήνυμα στη Ρηγίλλης ότι δεν κάνει μπλόφες όταν λέει ότι θα προσφύγει στις κάλπες.
"Στις 7 του Νοέμβρη καλώ τους πολίτες  να στείλουν μήνυμα σταθερότητας και μεγάλων αλλαγών. Μήνυμα ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ούτε προειλλημμένες αποφάσεις υπάρχουν , ούτε μπλόφες, υπάρχουν. Μόνο η απάντηση στα αδιέοδα  που τη  δίνει ο ελληνικός λαός" είπε ο κ. Παπανδρέου. "Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα"
Σε ό,τι αφρορά τα έργα της Δυτικής Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός έκανε τις ακόλουθες εξαγγελίες
- Την ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο του αυτοκινητοδρομίου στις Ρέντες Χαλανδρίτσας, που θα ολοκληρωθεί όπως ειπε με σύντομες διαδικασίες.
- Την άμεση δημοπράτηση του Εργοστασίου Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων στη θέση Φλόκα για την επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών
-Την προστασία με συγκεκριμένα έργα και δράσεις των υδάτινων πόρων της Δυτικής Ελλάδας και τις ΑΠΕ.
-Την δημιουργία της  Ιόνιας οδού  και τους σύχρονους οδικούς άξονες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των οποίων και ο άξονας Αμφιλοχία- Άκτιο,  αξίας  339 εκ ευρώ
- Την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και την άμεση παράδοσή της για λειτουργία
- Την ενίσχυση με νοσοκομειακό εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Πύργου.
- Την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών στην Ηλεία
Αναφορά έκανε ο Πρωθυπουργός και για  το θάλασσιο μέτωπο
"Είχα προσωπικά δεσμευτεί για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στους πολίτες της.Ενα όραμα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Τα τείχη του λιμανιού πέφτουν¨είπε.

"Θα είμαι δίπλα σας όπως είμαι πάντα στην υλοποίηση αυτών των έργων. Θα έχετε εδώ κοντά σας τον Απόστολο Κατσιφάρα, τους Δημάρχους, όπως τον Δημήτρη, θα είναι κοντά σας όλοι".
Παρόντες στην ομιλία Παπανδρέου ήταν οι υφυπουργοί κκ. Μαραϊτης και Κουτσούκος, οι βουλευτές Τριανταφυλλόπουλος, Σπηλιόπουλος και Παπαδόπουλος από Αχαία, οι κκ. Κουρουμπλής και Ατωνακόπουλος, ο Θύμιος Σώκος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.