HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η προεκλογική συγκέντρωση του Χρήστου Παπαδάτου στην Αθήνα

Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαβρύτων , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρ. Παπαδάτο, πραγματοποίησε με μεγάλη ε...

Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαβρύτων , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρ. Παπαδάτο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, την Δευτέρα 01.11.10. συγκέντρωση Καλαβρυτινών στην Αθήνα.
Για την συγκέντρωση αυτή ο Χρήστος Παπαδάτος δήλωσε:
"Για την παράταξή μας , είναι κεντρικό στοιχείο της πολιτικής της, ότι δεν περισσεύει, απο την προσπάθεια ανόρθωσης και αναδημιουργίας του τόπου μας, κανένας Καλαβρυτινός. Ο τόπος κατοικίας ή και ο τόπος έκφρασης του εκλογικού δικαιώματος του κάθε Καλαβρυτινού, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τα Κοινά. Μεγάλη σημασία έχει το πόσο καθένας νοιάζεται για τα θέματα του τόπου καταγωγής του και με πόση διάθεση μπορεί να προσφέρει στο καλό του τόπου και των ανθρώπων του.
Η συγκέντρωση ήταν πολυπληθέστατη. Πάνω από 150 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση. Το ενδιαφέρον τους ήταν εντονότατο.
Είναι χαρά να διαπιστώνεις, για μια ακόμα φορά, ότι σε κάθε εκδήλωση του συνδυασμού μας, δεν αφήνεται κανένα περιθώριο, από το ίδιο το κοινό, για σκέψεις πάνω σε θέματα τοπικισμού. Όλοι, μα όλοι, είναι και αισθάνονται Καλαβρυτινοί.
Η κατάσταση του κάθε δημοτικού διαμερίσματος δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση με την κατάσταση στο άλλο δημοτικό διαμέρισμα. Η επίλυση στο πρόβλημα του ενός χωριού δεν παραβλάπτεται από την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για το πρόβλημα ενός άλλου χωριού.
Η παράσταση νίκης που έχει ο συνδυασμός μας για τις εκλογές , κάθε μέρα, με κάθε εκδήλωση, με την ανταπόκριση που εισπράττουμε από τους συμπολίτες μας , γίνεται ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΙΚΗΣ.
Η συγκέντρωση της Αθήνας αποτελεί ένα γερό βήμα στην νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.