HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Γιώργου Λαζουρά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων με το Συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», κ. Γιώργος Λαζουράς...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων με το Συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών της περασμένης Κυριακής, δήλωσε:
“Οι πολίτες του Νέου Δήμου Καλαβρύτων στις Εκλογές της Κυριακής έδωσαν το προβάδισμα στο Συνδυασμό μας, έδωσαν το προβάδισμα στη «Συνεργασία Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», δίνοντας στο Συνδυασμό μας την πλειοψηφία των ψήφων τους.
Γι’ αυτή την πλειοψηφική έκφραση εμπιστοσύνης σε εμένα και στο Συνδυασμό μου, ευχαριστώ, απ’ την καρδιά μου, όλους, ανεξαίρετα, τους πολίτες του Νέου Δήμου Καλαβρύτων, που αντιστάθηκαν σε πρακτικές και μεθοδεύσεις, που μας γυρίζουν χρόνια πίσω και επέλεξαν να προχωρήσουν μπροστά, να κοιτάξουν στο μέλλον, να στηρίξουν έναν νέο άνθρωπο.
Το προβάδισμα που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, μας δημιουργεί τη σιγουριά, τη βεβαιότητα της ΝΙΚΗΣ, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.
Είναι, κοινή διαπίστωση, ότι στις Εκλογές της Κυριακής, κρίνεται το μέλλον του Νέου Δήμου μας, κρίνεται η ανάπτυξη και η προοπτική του, κρίνεται το μέλλον των πόλεων και των χωριών μας, κρίνεται η βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των συνδημοτών μας.
Με τη διαπίστωση αυτή, καλώ όλους τους συνδημότες μας του Νέου Δήμου Καλαβρύτων, να συμμετάσχουν μαζικά και στις εκλογές της Κυριακής και με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους χαρακτηρίζει, ανεξάρτητα από πολιτικές ή άλλες διαφορές, να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να υπερψηφίσουν τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ενωτικό και καθαρά δημοτικό Συνδυασμό μας, το Συνδυασμό του νέου, το Συνδυασμό της ελπίδας, το Συνδυασμό της προοπτικής, το Συνδυασμό της σύγκρουσης με το παλιό που φεύγει, το Συνδυασμό της ΝΙΚΗΣ.
Το προβάδισμα που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, μας οδηγεί στη ΝΙΚΗ την Κυριακή.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.