HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Μαγκαφά

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες, Στις 14 Νοεμβρίου η πλειοψηφία των δημοτών έδωσε καθαρή νίκη στη Συνεργασία Πολιτών για το Νέο Δήμο Κ...

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συνδημότες,

Στις 14 Νοεμβρίου η πλειοψηφία των δημοτών έδωσε καθαρή νίκη στη Συνεργασία Πολιτών για το Νέο Δήμο Καλαβρύτων. Όλα τα μέλη του συνδυασμού και εγώ προσωπικά είμαστε βεβαίως χαρούμενοι για την ψήφο εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, ωστόσο δεν αισθανόμαστε τόσο νικητές, όσο δικαιωμένοι για τη μορφή του αγώνα που δώσαμε: έναν αγώνα που επέμεινε αυτοδιοικητικά και που διεξήχθη με όρους ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού. Μπορεί να κερδίσαμε τη μάχη – κι αυτό έχει εγγραφεί ως υποθήκη – αλλά ξέρουμε ότι ο πόλεμος για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον του Δήμου μας τώρα αρχίζει.
Ζητούμε λοιπόν τη συνεργασία όλων των πολιτών και κυρίως εκείνων που μπορούν να ξεπερνούν τα παραδοσιακά στεγανά και να κινητοποιούνται μαζί με τους υπόλοιπους υπερβαίνοντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές, γιατί συνειδητοποιούν ότι πιο ισχυρή από όσα τους χωρίζουν είναι η αγωνία για το μέλλον της περιοχής μας.
Αυτή η αγωνία μας έκανε να απευθυνθούμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο αυτού του Δήμου. Ως τώρα το ενεργοποιήσαμε και μας ενεργοποίησε. Αλλά θέλουμε και στη συνέχεια να το κινητοποιήσουμε και να μας κινητοποιήσει. Στόχος μας να δημιουργήσουμε μια κοινωνική πλειοψηφία πολιτών που θέλουν να αναβαθμίσουν τα πράγματα γύρω μας
Ως εκλεγείς πλέον δημοτικός σύμβουλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας πίστεψαν και αγωνίστηκαν στο πλευρό μας, καθώς και όσους δε μας ψήφισαν, αλλά έδωσαν έναν ωραίο εκλογικό αγώνα. Επίσης και αυτούς που συνειδητά απείχαν. «Είναι κι αυτή μια στάσις. Νοιώθεται», όπως λέει ο ποιητής. Δικό μας στοίχημα είναι να μετατρέψουμε την αποχή σε θετική συμμετοχή, καθώς στη δύσκολη για τον τόπο μας συγκυρία κανείς δεν περισσεύει. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και οι λύσεις δε θα έρθουν μόνες τους. Μόνο με έργο θα πάμε μπροστά.
Ας δώσουμε λοιπόν τα χέρια και ας αγωνιστούμε να δώσουμε ανάσα ζωής και προοπτικής στο Νέο Δήμο Καλαβρύτων.
Ν. Μαγκαφάς
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.