HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τριπόλεως - Πύργου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν στις 23, 24 και 25 του μηνός, στο τμήμα της Εθνικής οδού Τριπόλεως-Λεβιδίου-Λαγκαδίων, από το ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν στις 23, 24 και 25 του μηνός, στο τμήμα της Εθνικής οδού Τριπόλεως-Λεβιδίου-Λαγκαδίων, από το 33ο ως το 79ο χιλιόμετρο, λόγω εκτέλεσης ερευνητικών γεωτρητικών εργασιών στην είσοδο Λαγκαδίων.

Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων, που κατευθύνονται από την Τρίπολη προς τον Πύργο και αντίστροφα, μέσω Λαγκαδίων, θα πραγματοποιείται ως εξής:

α. Στο 33ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου θα εκτρέπεται η πορεία τους, θα εισέρχονται στην Ε.Ο Τρίπολης- Πάτρας (111) και μέσω αυτής θα εισέρχονται στον Νομό Αχαΐας, θα κινούνται μέχρι την διασταύρωση Δάφνης Καλαβρύτων και από εκεί θα ακολουθούν την διαδρομή Δάφνη - Πουρναριά - παράλληλα λίμνης Λάδωνα-φράγμα Λάδωνα -Τρόπαια-Σταυροδρόμι και αντίστροφα ή

β. Μετά το 56ο χιλιόμετρο, θα εκτρέπεται η πορεία τους και θα κινούνται μέσω Δημητσάνας - Ζάτουνας - Παλούμπας - Λουτρών Ηραίας - Κοκλαμά και αντίστροφα.
από: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.