HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η επικαιρότητα ενός αγώνα.....

Τριάντα επτά χρόνια της εξέγερσης του πολυτεχνείου και ακόμα δεν καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα ενός αγώνα. Δεν το καταφέραμε ...

Τριάντα επτά χρόνια της εξέγερσης του πολυτεχνείου και ακόμα δεν καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα ενός αγώνα. Δεν το καταφέραμε με ευθύνη της ίδιας εκείνης γενιάς, που κατάφερε να ανελκυστεί σε ύπατα αξιώματα αλλά εγκλωβίστηκε κάτω κομματικές συντεχνίες συμφερόντων. Τελικά τα τανκ δεν έφυγαν ποτέ, άλλαξαν μορφή, πάντα όμως με τον ίδιο ανατριχιαστικό ήχο. Η αριστερή καπηλεία, η δεξιά απάθεια και ο σοσιαλισμός του Κολωνακίου οδήγησαν το λαό σε αγώνα επιβίωσης και όχι προόδου, χωρίς όραμα, ελπίδα, θέση και πρόταση.
Ο κομματικός ιμπεριαλισμός και άκρατος καπιταλισμός της πρόσκαιρης ιδεατής ευημερίας μας αποχαύνωσαν και η εξατομίκευση προβλημάτων μας έκαναν απαθής οδηγώντας μας από από την χούντα των συνταγματαρχών στην κατοχή Δ.Ν.Τ και Ε.Ε.
Το μήνυμα του πολυτεχνείου, είναι πάντα επίκαιρο, πολύ δε περισσότερο τώρα που φτάσαμε στην οριστική διάλυση και στο χρεωκοπημένο όραμα. Καιρός να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε, με τη σωστή ανάγνωση και αποκωδικοποίηση του αγώνα….

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.