HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο dedate του THEBEST.GR . διαβάστε τις απαντήσεις στην ερώτηση μας

σημείωση1: η καταγραφή των απαντήσεων έγινε σε άμεσο χρόνο που σημαίνει οτι μπορεί να μην είναι ακριβής η διατύπωση τους. Για το λόγο αυτό θ...

σημείωση1: η καταγραφή των απαντήσεων έγινε σε άμεσο χρόνο που σημαίνει οτι μπορεί να μην είναι ακριβής η διατύπωση τους. Για το λόγο αυτό θα επακολουθήσει (αν χρειαστεί) διόρθωση για την σωστή σας ενημέρωση.
σημείωση2: ο χρόνος απάντησης ήταν 90΄΄και οι ερωτήσεις ενταγμένες σε ομάδα ανά περιοχή. οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα εκ των υστέρων να απαντήσουν αναλυτικά με δελτίο τύπου...


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS :

Κύριοι, μιλάτε όλοι σαν εκπρόσωποι κομμάτων, η θέση η οποία διεκδικείτε πρέπει είναι έξω από κομματικές γραμμές και αόριστο πολιτικό λόγο. Θέλουμε ακούσουμε τις δεσμεύσεις για συγκεκριμένα έργα. Συγκεκριμένα ποιό είναι το σχέδιο ανάπτυξης του χιονοδρομικού Καλαβρύτων, υπάρχει πρόθεση για την σύνδεση του με τον οδοντωτό; Τι θα γίνει με τα εν εξέλιξη  έργα στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, με τις ανεξέλεγκτες χωματερές και ποιες οι άμεσες ενέργειες σας για τον βιολογικό καθαρισμό και ΧΥΤΑ.

ΟΙ απαντήσεις:
Απ.Κατσιφάρας: σύσταση νέου φορέα διαχείρισης του οδοντωτού ενταγμένο σ ένα συλλογικό αναπτυξιακό  σχεδιασμό σε σχέση με το χιονοδρομικό αλλά και την ευρύτερη περιοχή που μένει αναξιοποίητη.
Γ.Παπαναστασίου: χιονοδρομικό: ενίσχυση και εκσυγχρονισμός με νέα μέσα και υποδομές. Οδοντοτός : να υπαχθεί στον έλεγχο της περιφέρειας και να ενταχθεί στο συνολικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της όλης περιοχής.
Ν.Καραθανασόπουλος: όχι στη λογική της απαξίας του με υψηλά κόμιστρα που οδηγεί στη ιδιωτικοποίηση του
Αλ.Χρυσανθακόπουλος: καταστροφική και απαξιωτική για τον οδοντωτό τα υψηλά εισιτήρια, θα πρέπει να δούμε το θέμα εξ αρχής και σε νέα βάση και όχι μόνον για τον οδοντωτό υπάρχουν ζητήματα πολλά και σύνθετα.
Ν.Τσούκαλης: από το 2001 συζητάμε για ενιαίο φορέα διαχείρισης, χάσαμε 10 χρόνια ας μην χαθούν και άλλα, άμεση προώθηση των αναγκών και των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας
Β.Χατζηλάμπρου: Καλάβρυτα δεν είναι μόνο χιονοδρομικό και τουρισμός, ας αναπτύξουμε πρώτα τις πολύπλευρες δυνατότητες της περιοχής.

1 σχόλιο

  1. Οι κ. Κατσιφάρας και Τσούκαλης
    να έρθουν στα Καλάβρυτα, στο Διακοπτό, στην Κλειτορία να αναπτύξουν το πρόγραμμα τους...
    Να μας πουν για τις περιουσίες που δεσμευτήκαν....με την δημιουργία του Φορέα "Χελμός-Βουραικός"...
    και μην ακούσω αστείες δικαιολογίες..
    ότι είναι σε δασικές περιοχές....
    Πως τα φέρνει η τύχη.... τους περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.