HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Οι έγγραφες για τις Ακαδημίες για το αγωνιστικό έτος 2010-2011 θα πραγματοποιηθούν από 13/9/10 έως 18/9/10. Για τις εγγραφές σας στην Ακαδημ...

Οι έγγραφες για τις Ακαδημίες για το αγωνιστικό έτος 2010-2011 θα πραγματοποιηθούν από 13/9/10 έως 18/9/10. Για τις εγγραφές σας στην Ακαδημία ποδοσφαίρου και Ακαδημία Μπάσκετ θα μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω σημεία: Πρατήριο υγρών καύσιμων Κο Τζόβολο Ευθύμιο , Λογιστικό γραφείο Κου Μπαχά Λεωνίδα και Ξενοδοχείο Φιλοξενία Κο Δαφαλιά Κωνσταντίνο. 
Για την Ακαδημία Τένις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Θωμοπούλου Καμέλια στο 6944 184041 και φυσικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου:http://www.kalavritasports.gr/
Ο δραστήριος αθλητικός σύλλογος Καλαβρύτων λειτουργεί από το 1954. Τότε ιδρύεται στα Καλάβρυτα ο πρώτος αθλητικός φορέας της ευρύτερης περιοχής της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων  με την ονομασία «ΛΑΥΡΑ».
Το 1983 ουσιαστικά η «ΛΑΥΡΑ» παύει να δραστηριοποιείται και ιδρύεται η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.