HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραμένει στις επάλξεις ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την διάψευση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ. Αμβροσίου σχετικά με  δημοσιεύματα περί παραίτηση του  «Πρ...


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την διάψευση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ. Αμβροσίου σχετικά με  δημοσιεύματα περί παραίτηση του 
«Πράγματι αυτή ήταν και η σκέψη μου και η απόφασή μου. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Με όσα συνέβησαν θεωρώ, ότι ο Κύριος μου έστειλε το μήνυμα, ότι όχι μόνο δεν πρέπει να παραιτηθώ, αλλά και ότι πρέπει να εγκαταλείψω επί του παρόντος, ίσως δέ καί οριστικά πλέον, κάθε σκέψη περί παραιτήσεώς μου. Ο Αρχιερεύς φεύγει, όταν ο Θεός τον καλέσει κοντά Του…».
Αυτή την απάντηση έδωσε μέσα από το ιστολόγιο του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.
Να σημειώσουμε την οξύτατη απάντηση που έδωσε στην εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας» σχετικά με άρθρο της εφημερίδας «περί μηνύματος ….του Θεού) και την πρόχειρη ομολογουμένως ερμηνεία του συντάκτη δείγμα εμπάθειας προς το πρόσωπο του κ.κ. Αμβροσίου. 
Διαβάστε όλη την απάντηση του Μητροπολίτη μας  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.