HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων στν Αχαϊα από το ΠΑΣΟΚ

Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, τα ονόματα των υποψηφίων για τους Καλλικράτειους Δήμους της Αχαϊας. Ορισμένοι από τους υποψηφίο...

Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, τα ονόματα των υποψηφίων για τους Καλλικράτειους Δήμους της Αχαϊας.
Ορισμένοι από τους υποψηφίους αυτοπροτάθηκαν , ενώ κάποιοι άλλοι προτάθηκαν από τρίτους. Σήμερα, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση και για τους υποψηφίους Περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες (με επικρατέστερο για την Δυτικη περιφέρεια τον κ.Κατσικόπουλο). Για το Δήμο Πατρέων έχουν αυτοπροταθεί οι: Παναγιώτης Παπαγιαβής, Δημήτρης Πεφάνης και Χρήστος Αγγελόπουλος (πρώην αντιδήμαρχος Ρίου). Ετεροπροτάσεις έχουν γίνει για τους: Ανδρέα Φούρα, Αθανάσιο Κολλιτσίδα, Γιώργο Ζαφειρόπουλο, Μαρία Κυριακοπούλου και Σάββα Σερασίδη.
διαβάστε όλο το άρθρο 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ζαφειρόπουλος – φέρεται να μην αποδέχεται την πρόταση υποψηφιότητάς του, όπως και ο Αθαν. Κολλιτσίδας.
Για τη Δυτική Αχαϊα, έχει αυτοπροταθεί ο Λευτέρης Ιωσηφίδης, ενώ ετεροπροτάσεις έχουν κατατεθεί για τους Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Λευτέρη Ιωσηφίδη και Κων/νο Πετρόπουλο.
Για το Δήμο Καλαβρύτων, έχει αυτοπροταθεί ο Χρήστος Παντελής (συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ στους ΟΤΑ που ζει στην Αθήνα), ενώ υπάρχει μία μόνο ετεροπρόταση για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά.Για το Δήμο Ερυμάνθειας έχουν αυτοπροταθεί οι: Μιλτιάδης Γκοσημίδας, Κων/νος Αντωνακόπουλος, Δημήτρης Βέρρας, Θάνος Καρπής, Απόστολος Βγενόπουλος, Αθανάσιος Ανδρικόπουλος (πρώην Κοινοτάρχης Καλεντζίου), Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ενώ μια ετεροπρόταση έχει γίνει για το Θάνο Καρπή.
Για το Δήμο Αιγίου, έχει γίνει μία μόνο ετεροπρόταση για τον Κώστα Σπηλιόπουλο, ενώ έχουν αυτοπροταθεί οι: Κώστας Σπηλιόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Φιλιππακόπουλος και Μαρία Τσουκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.