HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

προεκλογικές θέσεις και δεσμεύσεις του κ. Δ.Κατσικόπουλου

Επίσημα πλέον ο κ. Δ. Κατσικόπουλος δείχνει το δρόμο προς την ανάληψη της Περιφέρειας στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές, δίνοντας το στ...

Επίσημα πλέον ο κ. Δ. Κατσικόπουλος δείχνει το δρόμο προς την ανάληψη της Περιφέρειας στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του σε περιφερειακό επίπεδο. Να θυμίσουμε ότι οι νέοι Περιφερειάρχες με το σχέδιο Καλλικράτη έχουν την δύναμη μικρού κυβερνήτη.
Τις αναπτυξιακές δυνατότητες στη Δυτική Ελλάδα στο νέο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον αναφέρθηκε λοιπόν ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με θέμα την οικονομία και την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο Νομάρχης τόνισε ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση πρέπει να οριοθετήσει ένα νέο μοντέλο περιφερειακής διακυβέρνησης καθώς το σχέδιο Καλλικράτης δίνει τις δυνατότητες και για αυτό το λόγο πρόκειται για ένα σχέδιο προοδευτικό και ρηξικέλευθο κινούμενο σε τέσσερις πυλώνες 1. Μεγάλα έργα υποδομής 2. Νέες σταθερές διοικητικές δομές 3. Χρηματοδοτικά εργαλεία και μεθοδολογία χρηματοδότησης και 4. Τεκμηρίωση , αξιολόγηση, εδαφική και κοινωνική συνοχή.
Εμείς περιμένουμε την ανάπτυξη στα ξεχασμένα χωριά μας, διαφάνεια και κυρίως κίνητρα παραμονής αλλά και επαναπατρισμού των νέων.
διαβάστε όλη την ομιλία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.