HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μικροποντέικο Αντάμωμα

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι εκδηλώσεις στο καθιερωμένο Μικροποντέικο Αντάμωμα που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχ...

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι εκδηλώσεις στο καθιερωμένο Μικροποντέικο Αντάμωμα που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Μικρού Ποντιά. Άρτια οργάνωση, γνήσιοι παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια, πλήθος κόσμου ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά. Την Κυριακή 23 Μαΐου δυο χορευτικά τμήματα, της Πελοποννήσου και της Ηπείρου, αποτελούμενα από περίπου σαράντα χορευτές, με τις αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές έδωσαν ξεχωριστό τόνο ενώ τα τοπικά εδέσματα το παραδοσιακό βραστό και το καλό κρασί ήταν σε αφθονία. Στο Αντάμωμα έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» ο Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο π. Αντιδήμαρχος Πατρέων Σπύρος Τυροδήμος, ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Αθ. Φρατζής και πλήθους κόσμου αλλά την παράσταση για άλλη μια φορά έκλεψαν τα χορευτικά του παγκαλαβρυτινού συλλόγου.
φώτο:http://www.pankalavritinos.tk/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.