HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικό τέλος μαθήτριας στο Μάνεσι

Τραγικό τέλος έδωσε στην ζωή της 15 χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων με την καραμπίνα του πατέρα της στο σπίτι της στο Μάνεσι Αχαΐα...

Τραγικό τέλος έδωσε στην ζωή της 15 χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων με την καραμπίνα του πατέρα της στο σπίτι της στο Μάνεσι Αχαΐας Η νεαρή αυτόχειρας έπασχε από κατάθλιψη ενώ και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ακολουθούσε ιατρική αγωγή. Από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρεται ότι η μαθήτρια μάλωσε με καθηγήτρια του σχολείου της και όταν γύρισε στο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας 15/3 αυτοκτόνησε.
Οι μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων από την Πέμπτη το πρωί έχουν κάνει κατάληψη στο σχολείο τους. Είναι ακόμα σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό της 15χρονης συμμαθήτρια τους κ θέλουν να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών του σχολείου τους.
Επιπλέον, οι μαθητές ζητούν στην αίθουσα που φοιτούσε η 15χρονη συμμαθήτριά τους να τοποθετηθεί μία φωτογραφία της και να παραμείνει στη θέση του το θρανίο της με το όνομά της. Ωστόσο αναμένεται να γίνει και συνέλευση με τους γονείς, με σκοπό να εξεταστούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.