HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοινό μέτωπο δράσεις από όλους τους φορείς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (02/11/09) η πρώτη συνάντηση όλων σχεδόν των φορέων της Αχαϊας στα πλαίσια της δημιουργίας ενός κοινού μετώ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (02/11/09) η πρώτη συνάντηση όλων σχεδόν των φορέων της Αχαϊας στα πλαίσια της δημιουργίας ενός κοινού μετώπου για την προόθηση των θεμάτων που αφορούν την περιφέρειά μας. Η συνάντηση έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του Νομάρχη κ. Κατσικόπουλου και βρήκε θετική ανταπόκριση από σχεδόν όλους τους φορείς. παρόντες ήταν οι βουλευτές κκ. Τριανταφυλλόπουλος, Σπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Τσούκαλης, Χρυσανθακόπουλος, ο Νομάρχης κ. Κατσικόπουλος, ο Δήμαρχος κ. Φούρας, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Γρ. Αλεξόπουλος και ο ΓΓ. της Νομαρχίας Σπύρος Θεοχάρης.

Δικαιολογημένα έλειψαν ο Υφυπουργος Δικαιοσύνης Απόστολος Καστιφάρας που είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος έπρεπε να παραβρεθεί στη δίκη των αγροτών στα δικαστήρια της Πάτρας και ο Μιχάλης Μπεκίρης ο οποίος όμως δεν ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.