HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 Έτοιμα τα ψηφοδελτια Αχαϊας - όλοι οι υποψήφιοι

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στους νομούς της χώρας και στην Αχαΐα υπάρχουν πέντε νέα πρόσωπα, εκ των οποίων τα τέσσερα ...

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στους νομούς της χώρας και στην Αχαΐα υπάρχουν πέντε νέα πρόσωπα, εκ των οποίων τα τέσσερα προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο «αίμα» στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα, προέρχεται κατά κύριο λόγο από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, καθώς υποψήφιοι είναι η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Δήμητρα Μπάστα – Γεωργακοπούλου και οι αντινομάρχες, Γιώργος Αθανασόπουλος και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος. Στους υποψήφιους βρίσκεται και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ τέλος, νέο πρόσωπο είναι και η γιατρός – πνευμονολόγος από το Αίγιο, Μαρία Τσουκαλά.

Κατά τα υπόλοιπα, το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους τρεις βουλευτές, Απόστολο Κατσιφάρα, Κώστα Σπηλιόπουλο και Μιλτιάδη Βέρρα, τους πρώην βουλευτές, Μαρία Θωμά και Γιώργο Θωμά, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Μαρία Κυριακοπούλου και το νομαρχιακό σύμβουλο επίσης (ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2007), Παναγιώτη Παπαγιαβή.
Για την Νέα Δημοκρατία, η κατάρτιση του οποίου ολοκληρώθηκε με την επιλογή του Καλαβρυτινού δικηγόρου Γιώργου Μητρόπουλου. Θεωρείται δεδομένο ότι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαϊα, συμμετέχουν οι Μιχάλης Μπεκίρης, Νίκος Παπδημάτος, Νατάσα Ράγιου, Νίκος Νικολόπουλος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Άγγελος Τσιγκρής, Θανάσης Καφέζας, Ελευθέριος Σταυρόπουλος, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, Βασιλική Καράβολα και Ελένη Πανίτσα – Μπακουλοπούλου. Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει στο ξενοδοχείο «Αστήρ» η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος.
Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστεί στην Πάτρα, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, το οποίο ανακοινώθηκε προχθές από το κόμμα μαζί με τους συνδυασμούς από όλη τη χώρα. Η Γενική Γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην Πάτρα κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα. Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αχαϊα συμμετέχουν οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Αλέκος Θανόπουλος, Νίκος Καραθανασόπουλος, Ειρήνη Κρανιά, Χρήστος Λαϊνάς, Ελένη Λέκκα, Ελένη Μπιρλή, Σοφία Νικολοπούλου, Αγγελική Ξυδιά, Κώστας Πελετίδης και Χρήστος Τσαντής.
Συνάντηση με την πρώην νομαρχιακή σύμβουλο του Νομού Αχαϊας, κα Ντάτσικα Γεωργία, είχε σήμερα στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Γ. Καρατζαφέρης. Μετά το τέλος της συνάντησης, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Γ. Καρατζαφέρης: «Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλωσορίζει την κυρία Ντάτσικα Γεωργία, μία από τις πλέον πετυχημένες Νομαρχιακές Συμβούλους που είχε ποτέ ο Νομός Αχαΐας. Την καλωσορίζουμε γνωρίζοντας και την δύναμη την οποία έχει και την ποιότητα την εξαιρετική την οποία εκπέμπει. Κυρία Ντάτσικα καλώς ήρθατε στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Ντάτσικα Γεωργίου: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Πρόεδρε και σας εύχομαι καλή επιτυχία. Εύχομαι και εγώ με την δική μου παρουσία να προσφέρω στον χώρο ό,τι το καλύτερο».

Την Κυριακή, αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα, ο κορμός του οποίου θα αποτελείται από στελέχη που είχαν συμμετάσχει και στις προηγούμενες εκλογές.
Στο μεταξύ, στις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ επί της πλατείας Γεωργίου, στον ίδιο χώρο που λειτούργησε και στις ευρωεκλογές.
Την 1η Οκτωβρίου προγραμματίζεται η κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στον ίδιο χώρο, με κεντρικό ομιλητή στέλεχος πρώτης γραμμής του κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.