Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τούρκοι δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιογράφοι του τουρκικού καναλιού TRT συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για τον εικονολήπτη Ουφούκ Κα...

Δημοσιογράφοι του τουρκικού καναλιού TRT συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για τον εικονολήπτη Ουφούκ Καραγκιούλ, τον δημοσιογράφο Φατίχ Σαμπουντζού και τον συνεργάτη του καναλιού Μετίν Ταλού. Οι τρεις τους έκαναν δοκιμαστικά γυρίσματα για ρεπορτάζ με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Περίπου 3,5 ώρες μετά τη σύλληψή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σύμφωνα με κάποια τουρκικά ΜΜΕ, υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Σαμπουντζού δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ότι συνελήφθησαν χωρίς λόγο. «Εχω εργαστεί σε πολλές χώρες, αλλά δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά ούτε στις χώρες που μπορείς να αποκαλέσεις τις χειρότερες του κόσμου», είπε ο δημοσιογράφος. «Είναι πολύ άσχημη μορφή βίας. Λυπάμαι πολύ για αυτό», συμπλήρωσε, ενώ υποστήριξε ότι παρότι ανέφεραν στους Ελληνες αστυνομικούς πως είναι δημοσιογράφοι, εκείνοι τους φέρθηκαν άσχημα.

«Μας πήραν τα τηλέφωνα, μας έσπρωξαν πάνω στο αυτοκίνητο. Πήραν πορτοφόλια, έγγραφα, σημειώσεις από τις τσέπες μας. Μας έβαλαν σε ξεχωριστά οχήματα και μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Επειτα από 3,5 ώρες μας είπαν ότι ήταν έλεγχος ρουτίνας», συμπλήρωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.