HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη επειδή εργαζόταν ως νοσοκόμα χωρίς... πτυχίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 24χρονος αλλοδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε έξι φαρμακευτικά δισκία χωρίς  ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία κατά συναυτουργία
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 38χρονος ημεδαπός διότι ενεργώντας από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, αφού αρχικά προσέγγισαν 74χρονη ημεδαπή η οποία ήταν πεζή με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν την ατομική της τσάντα η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και για παράβαση του νόμου περί όπλων
Από του αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο άγνωστων δραστών οι οποίοι χθες το πρωί, στο Αίγιο ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 28χρονο ημεδαπό ο οποίος ήταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη αλλοδαπής για άσκηση επαγγέλματος χωρίς άδεια
Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Παναγία η Βοήθεια», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 52 ετών διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εξασκούσε το επάγγελμα της αδερφής νοσοκόμας, ενώ δεν κατείχε πτυχίο Σχολής Αδερφών Νοσοκόμων και σχετική άδειας άσκησης επαγγέλματος από την αρμόδια Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.