Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανηγύρισε ο Άγιος Υάκινθος στον Χελμό

Την Tρίτη 3 Ιουλίου η δημοτική αρχή των Καλαβρύτων, διοίκηση και εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο, τίμησαν τον Αγιο Υάκινθο. Το ναΐδρ...

Την Tρίτη 3 Ιουλίου η δημοτική αρχή των Καλαβρύτων, διοίκηση και εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο, τίμησαν τον Αγιο Υάκινθο. Το ναΐδριο του Αγίου Υακίνθου, ένα από τα ελάχιστα εκκλησάκια του σε όλη την Ελλάδα, που βρίσκεται καρφωμένο στην πλαγιά του Χελμού γέμισε από κόσμο, όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χιονοδρομικού το οποίο πρόσφερε παράλληλα και παραδοσιακά εδέσματα και άλλα τοπικά καλούδια σε όσους τίμησαν την εορτή. Ο Άγιος Υάκινθος, «Άγιος της αγάπης, προστάτης των ζευγαριών, της σχέσης άνδρα και γυναίκα» γιορτάζεται κάθε χρόνο ανελλιπώς πλέον στον χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου! Στο εκκλησάκι του Αγίου Υακίνθου βρέθηκε και ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί και χρόνια πολλά στους ερωτευμένους, νέους και μεγαλύτερους, χιονοδρόμους και μη. Ερωτας και αγάπη για τη δημοτική αρχή είναι επίσης και το Χιονοδρομικό, το έργο που αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα και το μεγαλύτερο αναπτυξιακό εργαλείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.