Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο πολεμοχαρής Ακάρ, νέος Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας

Το αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατού, Χουλουσί Ακάρ επέλεξε ο Ερντογάν ως επικεφαλής του υπουργείου Αμυνας. Ο Ακάρ μέχρι...

Το αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατού, Χουλουσί Ακάρ επέλεξε ο Ερντογάν ως επικεφαλής του υπουργείου Αμυνας.
Ο Ακάρ μέχρι χθες ηγούνταν των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Τουρκίας στη βόρεια Συρία και το βόρειο Ιράκ, υλοποιώντας κατά γράμμα τα πολεμικά σχέδια του τούρκου προέδρου. 
Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, που κρατήθηκε όμηρος από τους πραξικοπηματίες τη βραδιά της απόπειρας πριν από δυο χρόνια, έχει επανειλημμένως προκαλέσει με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 
Ηταν αυτός που πριν από περίπου δυο μήνες,  απείλησε ότι θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο «εάν χρειαστεί», προειδοποιώντας «να μην κάνουν κάποιοι λάθος υπολογισμούς». 

Γκιουλέρ ο νέος αρχηγός του τουρκικού στρατού 
Τον μέχρι χθες αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού, τον στρατηγό Γιασάρ Γκιουλέρ, διόρισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν νέο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Τουρκίας, με απόφασή του που δημοσιεύεται στην επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης σήμερα.
Ο Γκιουλέρ αντικαθιστά τον Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος ονομάστηκε υπουργός Άμυνας στη νέα κυβέρνηση του προέδρου Ερντογάν, η οποία ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.