HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτικό γεύμα με Γεννηματά, Λαζουρά, Κατσικόπουλο, Παπαδόπουλο

στο ίδιο τραπέζι, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Δήμαρχος Αιγίου κος Παναγόπουλος ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ κος Χρηστίδης, ο τ...

στο ίδιο τραπέζι, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Δήμαρχος Αιγίου κος Παναγόπουλος ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ κος Χρηστίδης, ο τ. Δήμαρχος Πάτρας κος Φλωράτος ο τ. Βουλευτής και τ. Νομάρχης κος Κατσικόπουλος
Στην Πάτρα βρέθηκε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κα Φώφη Γεννηματά όπου συμμετείχε στο  Αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Η κ. Γεννηματά στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν της η «Π» στο αίθριο της "Αχάια Κλάους", είχε την ευκαιρία να βρεθεί με στελέχη του Κινήματος της Αχαΐας, Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς, μεταξύ των οποίων και οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κος Δημήτρης Κατσικικόπουλος και Θανάσης Παπαδόπουλος αλλά και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς. 
Η κ. Γεννηματά είχε εγκάρδια συνομιλία και με τους τρεις, απέφυγε όμως να ανοίξει τα χαρτιά της τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και τις βουλευτικές εκλογές. 
Το σίγουρο είναι οτι η κ. Γεννηματά θα στηρίξει στην Περιφέρεια τον νυν Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ ο κ. Κατσικόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος. 

πηγαδάκι με Κατσικόπουλο - Παπαδόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.