Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Παρελθόν" το χάρτινο ηλεκτρονικό μειωμένο εισιτήριο

Τέλος ταλαιπωρίας για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου ή αρχή ενός νέου προβλήματος; Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, από 1ης Οκτωβρίου, άτομα...

Τέλος ταλαιπωρίας για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου ή αρχή ενός νέου προβλήματος; Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, από 1ης Οκτωβρίου, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, φοιτητές, σπουδαστές, πολύτεκνοι, νέοι έως 18 ετών κ.ά. θα μπορούν να κυκλοφορούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο με προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, καθώς καταργείται από τον ΟΑΣΑ το χάρτινο ηλεκτρονικό εισιτήριο μειωμένου κομίστρου, το οποίο έτσι κι αλλιώς με μεγάλη δυσκολία εξέδιδαν.

Οπως γνωστοποίησε ο ΟΑΣΑ, σε 198 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων (ΑΜΕΚ) ο επιβάτης μπορεί πλέον να αγοράσει ή και να επαναφορτίσει ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Παράλληλα, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες αγοράς/επαναφόρτισης του μεμονωμένου εισιτηρίου του 1,40 ευρώ στα ΑΜΕΚ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Στο ίδιο πλαίσιο, διευρύνθηκαν οι δυνατότητες φόρτισης της μηνιαίας κάρτας των 30 ευρώ, καθώς η εν λόγω επιλογή εξυπηρετείται και από τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Επίσης, όταν εξαντληθεί ο χρόνος των 90 λεπτών πριν από την έξοδο από τις πύλες των σταθμών, οι επιβάτες μπορούν πλέον να εξέλθουν από τις πύλες, εφόσον έχουν στην κάρτα τους υπόλοιπο εισιτηρίων ή αποθηκευμένη αξία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.