Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΉ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Περισσότερα από εκατό (100) παιδιά, γιόρτασαν την λήξη της φετινής χρονιάς, στην μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων.  Απ...

Περισσότερα από εκατό (100) παιδιά, γιόρτασαν την λήξη της φετινής χρονιάς, στην μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Από νωρίς χθες το  απόγευμα, το Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, με χαρούμενες παιδικές φωνές, γεμάτες κερκίδες, πολύ μουσική, πλούσια εδέσματα, σημαίες, λάβαρα και μπαλόνια σε μια ανεπανάληπτη γιορτή.
Στην εκδήλωση, συμμετείχαν οι Ακαδημίες της "Θύελλας" Αιγίου και της "Γαλήνης" Πατρών, όπου και έλαβαν μέρος σε ένα μίνι τουρνουά. Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών της ομάδας και τέλος οι απονομές διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλα τα παιδιά. Η γιορτή έκλεισε στον πλούσιο μπουφέ που στήθηκε με επιμέλεια από τις μητέρες των παιδιών που ομολογουμένως δημιούργησαν γευσεις... υψηλής γαστρονομίας!
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ Άγγελος Δανιήλ, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ Βαρβιτσιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νασιώτης, ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Καλαβρύτων κος Δαφαλιάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κος Τσουρουφλής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου κος Παπαϊωάνου, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κο Γιαννάκης, ο Υποδιοικητής του Α.Τ.Κλαβρύτων κος Πατερέλης, ο Ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Κώστας Ντάσιος, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κος Βασιλόπουλος, η σύμβουλος Δημάρχου κα Παπαδάτου, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων και πλήθος κόσμου.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους και την στήριξη στην ομάδα, ο Δήμος Καλαβρύτων, το Κέντρο παιδιού Νεολαίας και άθλησης, η εταιρεία "ΤΕΜΑΚ" του συμπατριώτη μας Ηρώδη Μητσόπουλου, το Σούπερ Μάρκετ "Τζουμάκας", το "GRAND CHALET Μ.Σπήλαιο", το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων κας Βούλας Γούσα, το κατάστημα "Κελάρι" του κ. Φράγκου, η κάβα ποτών κου Κοντογιώργη και ο γιατρός κος Νασιώτης.
Αναμνηστικά δόθηκαν στους εκπροσώπους των Ακαδημιών της Θύελλας Αιγίου και της Γαλήνης Πατρών
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη όλα τα παιδιά και ευχαρίστησε όλους για την στήριξη των προσπαθειών του σωματείου. Υποσχέθηκε δε οτι, η προσπάθεια ανάδειξης του αθλητισμού στο Δήμο Καλαβρύτων, αποτελεί στοίχημα για την διοίκηση.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς δήλωσε: Συγχαρητήρια, για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και στα άλλα τμήματα (ποδόσφαιρο-μπάσκετ), της Α.Ε.Κ., στους αθλούμενους νέους και νέες μας (από projunior μέχρι μεγάλοι), στους γονείς, ιδίως των μικρών μας, στα συμβούλια, της Ομάδας και του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου μας. Και στον δημοτικό αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, επικρατεί τα τελευταία χρόνια, μια άνοιξη αγώνα, προσπάθειας, δημιουργίας και επιτυχιών. Ο Δήμος Καλαβρύτων και εγώ προσωπικά, στηρίζουμε και ενισχύουμε, αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ επίσης και συγχαίρω και τους πολλούς χορηγούς της Α.Ε.Κ.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα Καλάβρυτα από την Α.Ε.Καλαβρύτων τονίζοντας οτι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια αυτή
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κος Άγγελος Δανιήλ, συνεχάρη την Διοίκηση της ομάδας, δηλώνοντας οτι η ΕΠΣ Αχαΐας και ο ίδιος προσωπικά θα είναι δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας τις προσπάθειές της. Δεσμεύτηκε δε, οτι την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, θα είναι αρωγός ωτσε τα τρία τμήματα των Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Ακαδημιών.
Η γιορτή έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού όλα τα παιδιά με κιτρινόμαυρα μπαλόνια, έκαναν εντυπωσιακή είσοδο και από το κέντρο του σταδίου βροντοφώναξαν το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ" και άφησαν δεκάδες μπαλόνια στον καλαβρυτινό ουρανό. 
Να σημειώσουμε την εξαιρετική δουλειά των προπονητών των Ακαδημιών, κ. Νίκου Παπαχριστόπουλου, Κωστή Βλάχου και Θύμιου Τζόβολου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης παίκτες της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που έδωσαν τα μετάλλια στους μικρούς αθλητές
   

ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο τη ομάδας κο Βαρβιτσιώτη
ο Πρόεδρος του οραγνισμού Νεολαία και Άθλησης του Δήμου κος Τζόβολος παραλαμβάνει την πλακέτα από το Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κο Αγγελόπουλο
ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου κος Απόστολος Παπαϊωάννου παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα και την φανέλα της ομάδας για λογαριασμό της ΤΕΜΑΚ από το Αντιπρόεδρο της ομάδας κο Φλογερά
Ο κ. Τζουμάκας παραλαβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κο Δανιήλ
ο κος Κουφαλιώτης παραλαβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Ταμία της ΕΠΣ κο Ντάσιο
ο κος Φράγκος παραλαμβάνει την πλακέτα από το Γραμματέα της ΑΕΚ κο Παπαβραμόπουλο
ο κος Τσεγρένης παραλμβάνει την πλακέτα από τον Ταμία της ΑΕΚ κ Λιακόπουλο
ο κος Κοντογιώργης παραλαμβάνει τη πλακέτα από τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ κ Κυριαζή 
ο γιατρός κος Νασιώτης παραλαμβάνει την πλακέτα από το μέλος της Διοίκησης κο Χαμακιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.