HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 70ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΟΠΟΤΟ - (ΦΩΤΟ)

Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο η αναζήτηση 70χρονης που είχε εξαφανιστεί από νωρίς σήμερα στην περιοχή του Σοποτού. Η 70χρονη Κ.Τ. είχε...

Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο η αναζήτηση 70χρονης που είχε εξαφανιστεί από νωρίς σήμερα στην περιοχή του Σοποτού. Η 70χρονη Κ.Τ. είχε ανηφορίσει το πρωί, από το Σοποτό, όπου διέμενε, προς Αλέσταινα για ρίγανη. Η ώρα όμως περνούσε και δεν εδινε σημεία ζωής. Κάτοικοι του Σοποτού ειδοποίησαν την Αστυνομία και άρχισε η αναζήτη.
Στο σημέιο έσπευσε περιπολικό του Α.Τ. Κλειτορίας με δύο άντρες, περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων και όχημα της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων με δύο άτομα αλλά και αρκετοί κάτοικοι από το Σοποτό.
Η αναζήτηση ήταν δύσκολη αφού δεν υπήρχε σαφής προορισμός και στίγμα όπου κινούνταν 
Η ηλικιωμένη βρέθηκε τελικά εξουθενωμένη χωρίς δυνάμεις και με ενδείξεις υπογλυκαιμίας. Μεταφέρθηκε στο Σοποτό όπου ης παρήσχε πρώτες βοήθειες η ιατρός της περιοχής και έπειτα την παρέλαβε Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και την μετεφερε στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.