HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,...

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 26, 25, 22 και 16 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε διαμέρισμά 69χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 540 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί  στην 22χρονη  βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα  χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ  βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Πατρών  - Πύργου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του  και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.