HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2018

Σύλληψη ημεδαπής  για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μια 23χρ...

Σύλληψη ημεδαπής  για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μια 23χρονη ημεδαπή, διότι προχθές το απόγευμα στα Βραχναίικα Αχαΐας,  με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 48χρονο ημεδαπό μια χρυσή αλυσίδα, αξίας 1.500  ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, μετέβησαν σε πιτσαρία και αφαίρεσαν από 24χρονο εργαζόμενο το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Ο 25χρονος έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που μετέβησαν άμεσα στο τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.