HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη χθες, το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρώ...

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη χθες, το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 44χρονη ημεδαπή, η οποία εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε από μια ημεδαπή την τσάντα της.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, μια 31χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο μηνών για απείθεια.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα 
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, διότι χθες το μεσημέρι στο Διακοπτό Αιγιαλείας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, εκτελώντας οικοδομικές εργασίες  σε  οικία ημεδαπού, κατά την χρήση τροχού κοπής τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της οικίας, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του εργατικού  ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.