HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

imkalaig.gr: Η νέα ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Με στόχο την καλύτερη, αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και των πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών, το Γρα...

Με στόχο την καλύτερη, αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και των πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών, το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία και λειτουργία νέας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
Μέριμνα και φροντίδα, τόσο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, όσο και των κληρικών αλλά και λαϊκών συνεργατών του, είναι να έχει φωνή η Εκκλησία, να έχει φωνή ο Χριστός, να κηρύσσεται δηλαδή το Ευαγγέλιο από κάθε ευπρεπές βήμα που η σύγχρονη τεχνολογία - επιστήμη προσφέρει.
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως εποχή της πληροφορίας και της κοινωνικής δικτύωσης. Ζούμε σε ένα κόσμο συνεχώς και ριζικώς μεταβαλλόμενο, με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανταποκρινόμενοι στα νέα δεδομένα και στις νέες προκλήσεις της κοινωνίας μας, οφείλουμε ως Εκκλησία να μεταδίδουμε τη διδασκαλία του Ιερού Ευαγγελίου και τη μαρτυρία της Ορθοδόξου Πίστεώς μας με κάθε πρόσφορο μέσο. Υπακούοντας στην εντολή «ἵνα ὁ λόγος τοῦ Κυρίου τρέχῃ καί δοξάζηται», επιθυμούμε μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα να κηρύξουμε τον Χριστό όπως είναι, όπως η Εκκλησιαστική Παράδοση Τον βιώνει, όπως η Αγία Γραφή Τον ιστορεί και Τον φανερώνει, όπως οι Άγιοι Πατέρες Τον ερμηνεύουν.
Στον νέο αυτό ιστότοπο οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την Ποιμαντική, Ιεραποστολική, Φιλανθρωπική, Νεανική και λοιπή δραστηριότητα της τοπικής μας Εκκλησίας, να αναζητούν άρθρα, οπτικό υλικό και ανακοινωθέντα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, να κάνουν ακρόαση του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Διακονία και Μαρτυρία», να πληροφορούνται για επερχόμενες λατρευτικές και λοιπές εκδηλώσεις, προς ωφέλειά τους αλλά κυρίως προς Δόξα Του Τριαδικού Θεού.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους αποδήμους Αιγιαλείς και Καλαβρυτινούς να μετέχουν, μ’ αυτόν τον τρόπο, στα εκκλησιαστικά δρώμενα της ιδιαιτέρας πατρίδας τους και να ενισχύεται έτσι ο δεσμός τους με την τοπική μας Εκκλησία.
Παράλληλα, δίδεται η ευκαιρία σε όσους (ημεδαπούς και αλλοδαπούς) επιθυμούν να επισκεφθούν τους Ιερούς Ναούς, τις Ιερές Μονές, τις Ενορίες, τα Παρεκκλήσια, τα Μουσεία και τα Ιδρύματά μας, να λάβουν όλες εκείνες τις απαραίτητες και βασικές πληροφορίες ώστε να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσκύνημά τους αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στη νεοσυσταθείσα ηλεκτρονική σελίδα imkalaig.gr της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Με την ελπίδα να πραγματώνεται ο λόγος του Αποστόλου Παύλου «πάντα εἰς δόξαν Θεοῦ ποιεῖτε», ευχόμαστε σε όλους καλή και ασφαλή πλοήγηση!
 ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.