Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Finito la Germany - 독일 끝

Η Γερμανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2018 και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η ο...

Η Γερμανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2018 και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ηττήθηκε 2-0 από τη Νότια Κορέα στο Καζάν (6ος όμιλος, 3η αγωνιστική), με γκολ του Γιουνγκ Γκουόν Κιμ στο 90΄+3΄ και του Χέουνγκ Μιν Σον στο 90΄+6΄, κι έμεινε εκτός συνέχειας. Την πρόκριση από τον όμιλο πήραν η Σουηδία με το Μεξικό. Στο μεταξύ τους τρίτο ματς οι Σκανδιναβοί νίκησαν το Μεξικό 3-0.
Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και δίκαια ηττήθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες, που αντέταξαν την μαχητικότητα στην θεωρητική ανωτερότητα των αντιπάλων τους και τελικά δικαιώθηκαν, επιτυγχάνοντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορία τους. Η Νότια Κορέα πήρε την 3η θέση του ομίλου και η Γερμανία την 4η, έχοντας και οι δύο ομάδες από μία νίκη.

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)
Οι συνθέσεις:
Κίτρινες κάρτες: 9΄ Γου Γιουνγκ Τζουνγκ, 23΄ Τζάε Σουνγκ Λι, 48΄ Σέον Μιν Μουν, 65΄ Χέουνγκ Μιν Σον
Κόκκινες κάρτες: -
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σιν Τάε Γιονγκ): Χιέον Γου Τζο, Γιονγκ Λι, Γιουνγκ Σουν Γιουν, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Τσουλ Χονγκ, Χιουν Σου Τζανγκ, Γου Γιουνγκ Τζουνγκ, Σέον Μιν Μουν (69΄ Σεγιόνγκ Γιου), Τζάε Σουνγκ Λι, Χέουνγκ Μιν Σον, Τζα Τσέολ Κου (λ. τρ. 56΄ Χίε Τσαν Χουάνγκ, 79΄ Γιοάν Γκο).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Έκτορ (78΄ Μπραντ), Χούμελς, Κεντίρα (58΄ Γκόμεζ), Κρόος, Βέρνερ, Οζίλ, Ρόϊς, Γκορέτσκα (63΄ Μίλερ), Ζίλε, Κίμιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.