HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

FIFA World Cup 2018: Επίδειξη δύναμης από την Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέρματα του Γκαζίνσκι στο 12΄, του Τσερίσεβ στο 43΄ και στο 90΄+1, του Τζιούμπα στο 71΄ και του Γκολόβιν στο 90΄+5 η «οικοδέσποινα» ...

Με τέρματα του Γκαζίνσκι στο 12΄, του Τσερίσεβ στο 43΄ και στο 90΄+1, του Τζιούμπα στο 71΄ και του Γκολόβιν στο 90΄+5 η «οικοδέσποινα» Ρωσία επικράτησε 5-0 της Σαουδικής Αραβίας στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ 2018 στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας (1ος όμιλος). Τον αγώνα παρακολούθησαν 80.000 θεατές και υπό το βλέμμα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που νωρίτερα κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης, η Ρωσία πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)
Κίτρινες κάρτες: 88΄ Γκολόβιν /9+3 Αλ Τζασίμ
Κόκκινες κάρτες: -
Οι συνθέσεις:
ΡΩΣΙΑ (Στανισλάβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Γκασίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοβ (64΄ Κουζιάεβ), Γκολόβιν, Τζαγκόεβ (24΄ Τσερίσεβ), Σμολόβ (70΄ Τζιούμπα).
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαϊγιούφ, Αλμπουραϊκ, Ομ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Σαχρανί, Αλ Φαράτζ, Αλ Σεχρί (74΄ Μπαχμπίρ), Οταΐφ (64΄ Φαχάντ), Αλ Τζασίμ, Αλ Νταουσαρί, Αλ Σαλαουί (84΄ Ασίρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.