Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας σε FIFA, UEFA από τον Ολυμπιακό

Νέα «ερυθρόλευκη» επιστολή διαμαρτυρίας υπήρξε σε FIFA / UEFA. Ο Ολυμπιακός έστειλε σχετικά στοιχεία που αφορούν σε όλη την χρονιά εστιάζ...

Νέα «ερυθρόλευκη» επιστολή διαμαρτυρίας υπήρξε σε FIFA / UEFA. Ο Ολυμπιακός έστειλε σχετικά στοιχεία που αφορούν σε όλη την χρονιά εστιάζοντας στο πρωτάθλημα αλλά και στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κυρίως στο σκέλος της διαιτησίας και την ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνοψίζοντας την φετινή χρονιά κάνουν μνεία και στο κομμάτι των πειθαρχικών διαδικασιών αλλά και των ποινών και στέκονται σε ματς όπως του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα. Στο Λιμάνι κάνουν μνεία και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο με αποκορύφωμα όσα έγιναν στον τελικό και δείχνουν να θεωρούν πως ευνοήθηκαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέτος. Ουσιαστικά και με αυτήν την επιστολή ο Ολυμπιακός καταφέρεται κατά παντός εμπλεκόμενου και ακόμα και κατά της Πολιτείας.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν από την άλλη να είναι υπέρ των ξένων διαιτητών, για τους οποίους έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να σφυρίζουν κατά περίσταση του χρόνου. Επίσης συναινούν στο να μην υπάρχει τρίτος βαθμός αθλητικής δικαιοσύνης, δηλαδή το Διαιτητικό Δικαστήριο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρχουν μόνο δύο πειθαρχικά Όργανα στην ΕΠΟ, κάτι που επίσης έχει μπει στην τελική του ευθεία για να εφαρμοστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.