Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Δ.Σ. του Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος συνεδριάζει με σημαντικά θέματα

Την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων του ιστορικού αρχείου του ΔΜΚΟ, την έκδοση των απομνημονευμάτων-Τετραδίων του Σμηνάρχου Δ. Μίχ...

Την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων του ιστορικού αρχείου του ΔΜΚΟ, την έκδοση των απομνημονευμάτων-Τετραδίων του Σμηνάρχου Δ. Μίχου, αλλά και την υπογραφή συμφωνίας με την Google για τη δημιουργία ψηφιακής εικονικής ξενάγησης στους εκθεσιακούς χώρους του ΔΜΚΟ, αποφασίζει στην συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» στις 4 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 
1.Περί της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων του ιστορικού αρχείου του ΔΜΚΟ
2.Περί της έκδοσης των απομνημονευμάτων-Τετραδίων του Σμηνάρχου Δ. Μίχου.. 
3.Περί της υπογραφής συμφωνίας με την Google για τη δημιουργία ψηφιακής εικονικής ξενάγησης στους εκθεσιακούς χώρους του ΔΜΚΟ..
4.Περί της υποβολής αιτήματος για την ανάληψη υποχρέωσης, που αφορά την πραγματοποίηση της δαπάνης “ παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών – εργατικών υπηρεσιών ” (Κ.Α. προϋπολογισμού 2018 : Κ.Α. 00-6117
5.Περί της ψήφισης πιστώσεων και έγκρισης δαπανών του Δ.Μ.Κ.Ο. οικονομικού
     έτους 2018
6.Διάφορα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.