HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στην Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου « Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων » σας προσκαλεί σε Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 17/6/2018...

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου «Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων» σας προσκαλεί σε Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 17/6/2018 και ώρα 18:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων με τα παρακάτω θέματα:
1. Απολογισμός Απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2017 και απαλλαγή μελών απερχόμενου Δ.Σ.
3. Έγκριση προϋπολογισμού 2018
4. Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής
5. Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων Δ.Σ. 
6. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24/6/2018 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο με όσα μέλη παρευρεθούν.
Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές, να υποβάλλουν σχετική έγγραφη δήλωση στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. κο Ευθύμιο Φλογερά έως και την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως και 2 ώρες προ της ενάρξεως της. Δηλαδή έως την 17η Ιουνίου 2018 και μέχρι ώρα 4.00 απογευματινή. Θα ακολουθήσει ΔΣ το οποίο θα επικυρώσει τις αιτήσεις υποψηφιότητας και θα ετοιμάσει τον κατάλογο υποψηφιοτήτων για τη ΓΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.