HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ΓΕΛ και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων στην Επίδαυρο με «Θεσμοφοριάζουσες» και «Ορέστη»

Το ΓΕΛ  και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων  στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποίησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 « Εκπαιδεύοντας στο ...

Το ΓΕΛ  και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων  στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποίησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 «Εκπαιδεύοντας στο Αρχαίο Δράμα» και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών –Επιδαύρου θα υλοποιήσουν το δεύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει την πραγματοποίηση  δύο επισκέψεων στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για την παρακολούθηση δύο παραστάσεων.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 27-7-2018, για την κωμωδία του Αριστοφάνη   «Θεσμοφοριάζουσες» και την Παρασκευή 3-8-2018 για την τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης».
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που υλοποίησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος, καθώς και ένας κηδεμόνας.
Επειδή έχουμε εξασφαλίσει την έκδοση πενήντα (50) εισιτηρίων για κάθε παράσταση θα θέλαμε όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο επισκέψεις να επικοινωνήσουν με το διευθυντή του ΓΕΛ κο Βασίλη Σπανό  στο τηλέφωνο 2692022147 η στο κινητό 6942943322 (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).
Τα έξοδα της  μετακίνησης καλύπτονται από τον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη,  πατέρα της αείμνηστης Σοφίας Μιχαηλίδη, δωρήτριας της σχολικής μας βιβλιοθήκης. που έχει συνδράμει το σχολείο μας παντοιοτρόπως  και τα εισιτήρια είναι χορηγία του Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον κ. Ιωάννη Μιχαηλίδη,  γιατί χωρίς τη συνδρομή του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη μας καθώς και στον κο Πέτρο Σταυριανό, δικηγόρο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου που εξασφάλισε τα εισιτήρια.
Το ΓΕΛ  και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.