HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Νίκου Μαγκαφά για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα προς τους μαθητές που ξεκινούν τον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, απέστειλε ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα παιδείας, κος Νίκος Μαγ...

Μήνυμα προς τους μαθητές που ξεκινούν τον αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων, απέστειλε ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα παιδείας, κος Νίκος Μαγκαφάς.
Το μήνυμα έχει ως εξής:
Με την ευκαιρία των Πανελλαδικών εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα εκφράζω σε όλους τους μαθητές τις πιο θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων σας.
Οι εθνικές εξετάσεις θα αποτιμήσουν την αντοχή, τη δύναμη, το βαθμό προετοιμασίας, την στοχοπροσήλωση του καθενός. Εύχομαι η αποτίμηση αυτή να έχει θετικό πρόσημο και να οδηγήσουν όλους σας πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.
Προχωρήστε λοιπόν με αισιοδοξία, γιατί η αισιοδοξία πολλαπλασιάζει την δύναμη.
Εύχομαι επίσης δύναμη και υπομονή στους γονείς των μαθητών που δίνουν κι εκείνοι τη δική τους μάχη στα μετόπισθεν, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν μεθοδικά την όλη προσπάθεια και μεριμνούν για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.
Μ ε την σκέψη νου δίπλα σας  εύχομαι σε όλους Τύχη αγαθή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.