Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι επόμενες κινήσεις του Πάνου Καμμένου

Την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο τηλεφώνημα ανάμεσα στους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων και ίσως το κλείσιμο της συμφωνίας για ...

Την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο τηλεφώνημα ανάμεσα στους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων και ίσως το κλείσιμο της συμφωνίας για το θέμα της ονομασίας, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα ανακοινωνόταν συνέντευξη Τύπου από τον κύριο Καμμένο για σήμερα το πρωί στα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος».

Η συνοχή της κυβέρνησης
Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι οι ΑΝΕΛ έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να δεχτούν στο όνομα τη λέξη Μακεδονία. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr διαμηνύουν επίσης ότι δεν κινδυνεύει η συνοχή της κυβέρνησης και ούτε και πρόκειται να ρίξουν την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ.

Επίσης στο ερώτημα τι πρόκειται να συμβεί όταν θα χρειαστεί ο Πάνος Καμμενος να εκπροσωπήσει την χώρα στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ, διευκρινιζόταν ότι τα θέματα αυτά δεν τα χειρίζεται η σύνοδος των υπουργών Άμυνας, αλλά των Υπουργών Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.