HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοντά στη Γιουνάιτεντ ο Μπέιλ

Το ρεπορτάζ είναι των «Times». Οπότε, είναι σοβαρό. Σύμφωνα με αυτό, ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ έχει ενημερώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν...

Το ρεπορτάζ είναι των «Times». Οπότε, είναι σοβαρό. Σύμφωνα με αυτό, ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ έχει ενημερώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν πρόκειται να περιμένει καν να δει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης του έχει αποφασίσει ότι έφτασε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή στην Αγγλία.

Μάλιστα όπως ενημερώνει το άρθρο, τα 100 εκατ. ευρώ που λογικά θα κοστίσει η μεταγραφή, δεν αποτελούν πρόβλημα για τους Κόκκινους Διάβολους, που σκοπεύουν να κάνουν τον Ουαλό μεσοεπιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Για την ακρίβεια είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 500.000 λίρες μισθό τη βδομάδα, που ετησίως μεταφράζεται σε 30 εκατ. Και αυτά τη στιγμή που ο Αλέξις Σάντσες παίρνει 450.000 λίρες τη βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.