HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) του Δήμου Καλαβρύτων, υπό την προεδρία του ...

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 05 Ιουνίου 2018, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) του Δήμου Καλαβρύτων, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Λαζουρά. 
Παραβρέθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Πατερέλης, ο υπέυθυνος της Πολιτικής προστασίας Αντιδήμαρχος κος Χουλιάρας, ο βοηθός Δημάρχου κος Μαγκαφάς, η Δασάρχης Καλαβρύτων,  ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, ο εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρησης Χελμού - Βουραϊκού" εκπρόσωποι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Στην συνεδρίαση παρών ήταν και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καμενιάνων κος Λάμπος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικολόπουλος, το τοπικό ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε. "kalavrytanews" και η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων 

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν ο συντονισμός της Διοίκησης σε τοπικό επίπεδο και η ετοιμότητα των φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου 2018.
Οι φορείς ανέπτυξαν το σχεδιασμό τους και τα προγράμματα εκτέλεσης έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας σε δάση και δασικές εκτάσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία των προκατασταλτικών έργων (βελτίωση - συντήρηση δασικού οδικού δικτύου, συντήρηση/εγκατάσταση δεξαμενών νερού και πυροφυλακίων, κλπ) προς διευκόλυνση του έργου της καταστολής.
Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και αρραγές μέτωπο συνεργασίας των φορέων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.