HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρχισαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα της ΠΔΕ για την εξωστρέφεια των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».Το πρό...

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα της ΠΔΕ για την εξωστρέφεια των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των ΜμΕ.

Η πρόσκληση αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις που θέλουν να αναβαθμιστούν προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος τους και να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο εξωτερικό.

Δικαιούχοι της δράσης είναι οι  Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης :

Δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους επιλέξιμους τομείς δραστηριότητας σύμφωνα με την πρόσκληση

Θα υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 ετήσιες οικονομικές χρήσεις

Δεν έχουν προβεί σε παύση της ίδιας ή παρεμφερούς δραστηριότητας κατά τη διετία πριν από την υποβολή της αίτησης στην παρούσα δράση

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, www.ependyseis.gr/mis από 4/6/2018 ώρα 13.00 έως 6/9/2018 ώρα 15.00.  Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (τηλ. 2613613645-646, e-mail: dap@pde.gov.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.